Maters Huissen bv Maters Huissen bv Maters Huissen bv Maters Huissen bv

Over ons - Maters Huissen bv

Maters Huissen bv is een gerenommeerd transportbedrijf in bouwlogistiek. We bieden een breed scala aan transportdiensten. Voor zowel deelvracht of compleet lading. Maters Huissen heeft altijd de passende transportvorm in de bouw. Wij zoeken naar transport oplossingen die aansluiten op uw wensen.

Team Maters

We werken met een team van betrokken vakmensen. Onze planning en administratie verzorgt de regie, onze monteurs zorgen voor veilig materiaal en onze gecertificeerde Nederlandse chauffeurs dragen maximale zorg voor uw lading.

Service

Maters biedt efficiënte transportoplossingen en volledige regie. Hierdoor wordt het beste resultaat behaald voor het reduceren van lege kilometers en een gunstig tarief voor opdrachtgever. Niet alleen goed voor het milieu maar ook voor uw kosten.
Onze veelzijdigheid aan diensten biedt tal van mogelijkheden, maar het kan zijn dat u net iets anders nodig heeft. Geen probleem. Wij denken graag mee over uw transport en/of logistiek vraagstuk. Samen zoeken we naar een passende transportoplossing.