Overzicht

De trucks van Maters worden specifiek aangeschaft voor het bouwgerelateerde vervoer dat wij ermee verrichten. We vinden het belangrijk om onze vloot in topconditie te houden. Mocht er onverhoopt iets niet goed functioneren, dan moet dat meteen verholpen worden.

Dat is de reden dat we (bijna) alle onderhoud en reparaties in eigen huis uitvoeren. Hiervoor hebben we een ploeg van vaste monteurs en leerling-monteurs die zich iedere dag volledig inzetten. Onze werkplaats is volledig geoutilleerd voor het verzorgen van APK keuringen en ook keuringen van laadkranen, tachografen, etcetera. Voor reparaties onderweg beschikken we over een servicebus die van alle gemakken is voorzien, inclusief een stroomaggregaat en een luchtcompressor. We kunnen zelfs onderweg hydraulische slangen persen.

Maters voert bewust een ‘meer merken’ politiek bij het aanschaffen van trucks. Voor chauffeurs die ook onderweg overnachten kiezen we voor trucks met ruime cabines die van alle gemakken zijn voorzien. Tevens speelt zowel de passieve als actieve veiligheid van de chauffeur en andere verkeersdeelnemers een grote rol. Alles moet kloppen.

Maters Huissen bv vervoert het allemaal met het volgende materieel:

Materieel