Laadkraan beton

De open trailers die voorzien zijn van een rollerkraan beschikken allen over stuurassen teneinde ook moeilijk bereikbare of ook krappe bouwlocaties makkelijk te kunnen bereiken.

Omdat we er te allen tijde naar streven binnen de wettelijke grenzen te opereren qua voertuiggewicht kiezen we er daarbij voor de trailers te voorzien van innovatieve ontwikkelingen zoals bijvoorbeeld een gepatenteerd ‘doos’ chassis en ook hydraulische fuseesturing van de assen. Om aan de regelgeving m.b.t. ladingzekering te kunnen voldoen beschikken nieuw aan te schaffen tailers over een rubber antislip vloer en tevens over een verplaatsbaar kopschot (beiden gecertificeerd).

In verband met de lengtes en de gewichten van de prefab elementen beschikt Maters over rollerkranen met een relatief hoog hefvermogen: tussen de 20 en 30 tonmeter. Tevens zijn de kranen voorzien van brede klemmen (240 cm) met dubbele hydraulische cilinders. Heavy duty dus. Inmiddels beschikken we ook over volledig elektrisch aangedreven rollerkranen, een unicum in het zware segment.


Laadkraan beton