Maters Huissen bv

Opslag en overslag - Maters Huissen bv

Op onze locatie in Huissen is een opslagcapaciteit van 2000m². Deze opslag heeft een bovenloopkraan met een totaal hijsgewicht van 3,5 ton. Opslag van één doos tot complete voorraad is mogelijk. Voorraadbeheer van bouwgoederen voor snelle levering via ons eigen netwerk kunnen we voor u verzorgen.

Buitenopslag

Op het industrieterrein in Huissen biedt Maters de mogelijkheid voor buitenopslag. Op het terrein van 25.000m², voorzien van laad- en losmogelijkheden, is langdurige voorraadopslag mogelijk. Door de beschikking van een eigen portaalkraan met een vermogen tot 15ton, kan alle mogelijk lading gehandeld worden.

Diepvriesopslag

Korte opslag van koel- en diepvriesgoederen is in Huissen mogelijk. Wanneer een lading 2 á 3 dagen moet wachten voor vertrek bestaan er mogelijkheden voor opslag. Voor langdurig geconditioneerde opslag kunt u bij een van de andere locaties terecht.

Geconditioneerde Crossdock

Maters beschikt over een eigen crossdock locatie. Hier worden zowel eigen als externe wagens omgeladen. Deze hal voldoet aan de normen van de HACCP regels en kan een tot 0ºc teruggekoeld worden. Deze koelhal is bij uitstek geschikt voor temperatuurgevoelige producten. Dagelijks worden diverse zendingen gelost en gelijk weer op volgorde geladen.

Coldstore Urk & Coldstore Rotterdam

Maters Huissen bv is partner van Coldstore Urk. In de vrieshuizen worden naast de opslag ook andere diensten als: palletiseren, sorteren, laden en lossen van bulkcontainers verzorgd. In Rotterdam beschikt Coldstore over een vrieshuis met een Buiten Inspectie Post (B.I.P.) van de VWA. Daardoor er een volledige begeleiding van uw container vanaf de terminal mogelijk. Kijk op de website van Coldstore Urk voor de contactgegevens.