Maters Huissen bv Maters Huissen bv

Glastransport - Maters Huissen bv

Specialist in glastransport

Voor glastransport bent u bij Maters Huissen bv aan het juiste adres. Al jaren vervoeren wij glas voor onze vaste opdrachtgevers. Onze wagens zijn uitgerust met een autolaadkraan of meeneemheftruck. Hierdoor kan het glas direct op de locatie gelost worden. Voor het glastransport maken we gebruik van wagens met een uniek zelfontwikkelde gedeeltelijke dichte opbouw. Het glas komt droog aan op de bouwlocatie en kan rechtstreeks gemonteerd worden.

Distributiecentrum Huissen

Vanuit heel Europa wordt glas in kisten en bokken aangeleverd in het distributiecentrum in Huissen. Maters heeft zelf een netwerk van glastransport opgebouwd waar de vele deelzendingen voor verschillende opdrachtgevers als groupage worden uitgeleverd. Voor een ruim bestand van glasproducenten ver-zorgt Maters een efficiƫnte logistiek voor iedere fabriek. Vanuit het distributiecentrum transporteert Maters de vracht naar de eindbestemming in de Benelux en Duitsland.
Het retour halen van de lege glasbokken is bij het transport inbegrepen. Alleen retour halen van lege glasbokken kan verzorgen wij ook voor leveranciers en handelaren. Naast een eigen registratie van boknummers, is Maters aangesloten op het registratiesysteem van Gestellpool.

Direct glasplaatsen

Naast het glastransport bestaat de mogelijkheid voor het direct plaatsen van het glas in het kozijn. Met de speciaal uitgeruste kraan met jib en glaszuiger plaatst Maters op aanvraag op locatie.

Glastransport door Maters Huissen bv

  • Eigen netwerk voor glasdistributie
  • Glas direct zelfstandig te lossen op een bouwlocatie
  • Glas direct te plaatsen (op aanvraag)
  • Glas droog op de locatie
  • Retour halen van lege glasbokken